Tuesday, October 31, 2006 @ 7:46 PM

hello friends...

i know its a bit late...
ramadhan pon dah berlalu dan syawal pon dah menjelma..
but i promise that i will post these pictures for u all..

so enjoy la pixies waktu kita berbuke pose arituh..
*loading mungkin lambat so please be patience*

and on sunday bebaru ni..
ketika ku sedang beraya di rumah pakcikku..
kami telah dijemput oleh Dato' K & Datuk S ke rumah terbuka mereka..
so here are few pixies...
enjoy




Posted by ♥ a i z a ♥ @ 7:46 PM [1]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Saturday, October 28, 2006 @ 6:03 PM

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua..

Saya, Aiza Khalid mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Salam Aidilfitri dan Maaf Zahir & Batin kepada semua sahabat yang beragama Islam & Happy Deepavali to those who are celebrating it..

aku nih mmg dari dulu sampai skrg mmg semangat sangat menyambut Aidilfitri..
tp tatau la kenapa semenjak dua menjak ni i prefer ramadhan dari syawal..
and aku sebenarnya not looking forward sangat for syawal because aku tak sanggup Ramadhan pergi meninggal aku...
and the fact that im not the one who will be receiving duit raya but givin it to sepupu & anak2 sedaraku..
tp ia tak pon mematahkan semangat aku utk menyambut hari raya bersama keluargaku di Raub,Pahang & Kuala Kangsar,Perak..

a picture is worth a thousand words..
so enjoy..
*loading agak lambat so please be patience*


jgn lupa kalo datang ke Klang tu singgahla ke rumahku

Posted by ♥ a i z a ♥ @ 6:03 PM [9]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

@ 5:16 PM

Hi frenz..

di dalam kesebokan kita beraya...
birthday shout out tidak harus dilupakan
as usual gambar aku letak kemudian..

BIRTHDAY WISHES

to our very own Mr Kisas Kisas Kisas aka PokNik, Mr Nik Mohamed Husni Nik Ali who turns 24 today

apa eh nak diceritakan ttg Pok Nik ni..
aku sebenarnye terkejut waktu tau die ni sebaya nazrul...
mane taknye..dgn suaranya yg sungguh matang itu..
sungguh tak sangka die ni antara adik2 kita..
die nih 3 sekawan..
tak sah kalo takde ah ling and azam perasan baik disisinya..
aku siap ada gambar diorg 3 tgh nyenyak tidur kat audi..
walaupun orangnya kecil aje..
tp suaranya yang lunak seperti P.Ramlee itu..
telah menaikkan saham beliau di kalangan batch kita..
aku akan sentiasa ingat nyanyian die...
di suatu malam..bulan purnama...(merdu OK!!!)
and die ni antara yang menemui cinta sewaktu DPA..
senyap2 je...tgk2 dah bertunang...

Nik Husni,
HAPPY 24th BURPSDAY..
semoga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yg baik..
dimurahkan rezeki dan ditetapkan keimanan yg kuat..
menjadi seorang anak,tunang,bakal suami/ayah yg baik..
thanx for being a great sport and sahabat yg baik..
thanx for always puting a smile on everybody's face..
hope that we will remain friend forever..
take care

and

BELATED BIRTHDAY WISHES

to our very own Elan G, Mr Elangovan A/L Narayanan who turns 26 on the 26th September 2006

well..what shud i say about this guy...
die satu platoon dgn aku,satu watch dgn aku..
even bila pecah sidang pon sama sidang dgn aku...
orangnya nampak je pendiam tp very la friendly ok..
banyak je crite yg beliau boleh cite kat kita...
and takkan kita boleh lupe aksi die..
specially waktu die menari senggol-senggolan waktu modul bomba..
hampir kalah elfian satria dgn lenggokannya itu...
and die ni mmg la sahabat yang baik..
and a very good motivator...
and not forgetting..very sporting...

Elan G,
HAPPY 26th BURPSDAY..
hope that this year will be another great year for u...
and hope whatever u dream for will eventually come true..
thanx for being a great friend to us...
hope that we will keep in touch..
take care

Posted by ♥ a i z a ♥ @ 5:16 PM [8]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Thursday, October 26, 2006 @ 3:31 PM

WISHING ALL OF YOU
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN
From nizam, norida and madihah
P/S: Kalau 'ter' ke Seremban, jemputlah singgah ke rumah, Taman Pinggiran Golf, Paroi Jaya...

Posted by siti aisyah @ 3:31 PM [6]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

@ 2:25 PM



bukooch yang baju sama kaler ngan rumah berhari raya kat kampung...

aku orang pahang, my dad from pekan, my mom from raub...aku lahir kuantan, so every raya konpem balik pahang. since grandparents semua dah lama takde, we all selalu balik raub la, sebabnye dekat ngan kl, dlm sejam lebih je travel. raub ni tak besar, aku rasa ada 2 je main road dia, tapi busy sebab orang balik kelantan mostly ikut sini...and kalau clash ngan chinese new year and festival where chinese bersihkan cemetery tu, traffic jam la jugak...


aku pun biasa la, amik-amik gambar...ni kat bawah ni salah satu row kedai kat raub, gambar sports toto la yg masuk rupenye...



ini la rumah pusaka my mom's family kat kampung, tepi bukit...air nye sejuk gile...



second day raya, aku pegi ziarah family kat ulu gali. aku pun sms aiza, dia pun kat ulu gali jugak..heheheh...masa tu we all agaknya ada la dlm few hundred metres je between us...kat sini aku lunch speciality orang raub...sambal hitam. sambal ni ingredients dia belimbing buluh, ikan bilis ngan cili...makan pulak ngan gulai tempoyak ikan patin and ikan pekasam...sampai lupa nak reply sms aiza...



and ni satu lagi food sepupu my mom buat yang memang kitorg adik beradik dgn tak malunye mintak every time pegi rumah makcik sedara aku tu..rendang paru...



third day raya aku balik selayang...ni nak lepak pulak kat rumah..enjoying my holiday...

and again its me myself and i
bukooch the walking contradiction


Posted by bukooch @ 2:25 PM [3]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Wednesday, October 25, 2006 @ 9:33 PM

Serius aku bosan giler kerja time raya ni asyik makan fastfood ngan mamak jer. Agaknya bila la bole jumpa rendang nih. Apepun bosan-bosan aku lepak la kat fotowarung, dan aku jumpa ni

Dat gurl batch kite kan, er... tahniah la yer kalau anda terbaca blog ni.

Posted by a g e n t p r o v o c a t e u r @ 9:33 PM [4]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Monday, October 23, 2006 @ 9:54 PM

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh,
Holla guys,

Jazakallahu Khayran (May Allah reward you for the good)
Selamat Hari Raya to everyone who took the trouble to reading this and all the blogs entry I have typed in since mid December last year. Saya pohonkan kemaafaan daripada semua, apa yang tersalah blog, tersalah type and especially to tabahUall tribe, I am asking for your forgiveness. Like what they say, what is good comes from the All Mighty and what is bad comes from me.

I wish you and your family a wonderful and memorable Eidul Fitr. May Allah bless and guide you and your family too.

Ameen Ya Rabbal Alameen...

Posted by a g e n t p r o v o c a t e u r @ 9:54 PM [2]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

@ 11:32 AM

hai kengkawan semua...

mesti dah ramai yang dah sampai kat kampung hari ni..aku still kat selayang, petang karang baru nak balik raub. senyap sunyi la blog ni sampai minggu depan...so, selamat hari raya semua, drive keta carefully n enjoy your holidays. sesape yang nak buat open house tu, jangan le lupa war-war kan kat sini ek...lepas tu boleh kita serbu ramai-ramai...

and here are few pics zaman dulu-dulu..saje untuk tatapan kengkawan semua...



bowling ke amende ni?


Hero kampung tengah buat assignment


last day DPA


payjal mmhhhmmmm...


one of them is getting married really, really soon...guess who...

Posted by bukooch @ 11:32 AM [2]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Thursday, October 19, 2006 @ 8:07 AM

guys/girls..

setelah sekian lame blog kita ini tidak ditukar skinnya..
because the previous skin was so incredible beautiful...
so now i present to u..
the new look of tabahyouall..

hope u all like it..
any comment is highly appreciated..

daaaaaaaaaaaaaaaa

Posted by ♥ a i z a ♥ @ 8:07 AM [11]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Wednesday, October 18, 2006 @ 1:47 AM

haloo frenz..

dgn bangganya strimix aku dah kembali...
walaupon still seloww cam cipan..
tp aku bersyukur la...
at least bleh gak aku menengok2 blog kita nih..
another birthday shout out..

BIRTHDAY WISHES

to our very own tunisia aka OA,Ms Zainatunnisa Fakurazi who turns 25 today

actually rahah yang sepatutnya buat bday dedication nih..
tp memandangkan KPKT pon cam SUK Sgor..
so aku pon seperti biasa menjalankan tugasku sebagai sahabat..
nisa nih kalo dgn rahah cam kembar siam...
kemana je diorg nih sentiasa bersama..
dan ditakdirkan satu sidang plak tuh.. and hmate plak tuh
aku tambah rapat ngan nisa bila kitorg semukim kat Pulau Kemiri..
kitorg gelar die OA (Orang Asli)..
nak tau kesah sebenar kenala tanya rahah...
siap bleh buat demonstrasi lagik tuh...
nisa ni aku lagi Tn Salim ingat name die Tunisia...
orangnye mmg la halus je tp kalo bercakap kuat gak sorenye..
die ni la satu lagi kapel yang terhasil dari keakraban satu sidang..
alhamdulillah dah bertunang dah pon...
and bulan 12 ni akan melansungkan perkahwinan...
so this is the last year nisa akan sambut besday die sebagai Miss..
lepas ni dah jadik Mrs Jeli Jarkuzi la plak kan..
nisa ni orangnya very easy going,selalu ketawa,selalu tersenyum..
orangnya pon baik hati tp mmg la nampak sangat kemabukan cintanya..
die ngan jeli alahai asyikle berkepit ke sana sini..
romantikla gamaknya...harapnye akan kekal la romantik walaupon dah beranak 6..heheheheh

Miss Nisa,
HAPPY 25th BURPSDAY..
semoga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yang baik..
dimurahkan rezeki dan ditetapkan keimanan...
semoga menjadi anak,bakal isteri/ibu yang baik...
semoga tabah menempuh hidup yang baru nanti...
u have been a very good friend to me and the others..
semoga ikatan persahabatan kita ni akan kekal sampai bila2..
take careeeeeeeeeeeee

Posted by ♥ a i z a ♥ @ 1:47 AM [18]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Monday, October 16, 2006 @ 3:08 PM



Undangan Majlis Perkahwinan Ghaz

Dengan segala hormatnya sahabat-sahabat sekalian dijemput untuk menghadiri kenduri perkahwinan aku seperti berikut :-

Tarikh : 29 Oktober 2006
Hari : Ahad
Tempat : Lot 832-A, Kampung Banggol
Jalan PCB,15350 Kota Bharu
Kelantan

So kepada sahabat-sahabat yang masih berada di Kelantan pada tarikh tersebut amatlah dialu-alukan untuk menghadiri kenduri aku...tq..

Posted by Ghaz @ 3:08 PM [19]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sunday, October 15, 2006 @ 10:02 PM

hello again frenz..

lantakla aku buat entry bebanyak..
kat sini sebenarnye aku nak bgtau 2 bende..
firstly..
thanx to all yang sanggup datang memeriahkan majlis berbuka pose tabahyouall..
aku nak mintak maaf atas sebarang kekurangan...
dari segi tempat,masa,keselesaan & specially makanan die...
walaupon rase penat organize bende cenggituh..
tp bile dapat berkumpul dgn korang..
ilang rase letih tuh...
kecoh gile bile bertemu..ade je citenye..
gambar aku ade banyak..tp tak upload kat pc kezen ni.
tp aku tau yang geng2 lain akan uploadkan...
so again thanx for coming...and sorry atas kekurangan..

secondly..
nak mengumumkan berita gembira...
pada 13 Oktober 2006,520pm isteri Matori telah selamat melahirkan cahayamata lelaki..
lelaki lagik..so far dah 6 baby boys...
so congratulations Tho,
altho aku tatau la plak die baca ke tak blog nih...
semoga Hari Raya Aidilfitri ni akan menjadi lebih meriah dgn kehadiran orang baru..
tp bersediala ko utk ber'puasa' selama beberapa bulan...
hehehehe..kalo pejal bleh lepas..ko sure bleh nye..

so kengkawan..
take care..

daaaaaaaaaaaaaaa

Posted by ♥ a i z a ♥ @ 10:02 PM [7]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Saturday, October 14, 2006 @ 9:53 PM

hello frenz..

nih aku bertapa plak kat ampang..
pinjam internet kezen aku...
sungguh memalukan je...
hidup aku kosong tanpa internet..
anyway..
another birthday shout out
as usual..sorry takde gambar..
semuanye kat opis...
later aku try upload..


BIRTHDAY WISHES


to our very own angah, Mrs Haslina Bahasan who turns 29 today

banyak aku leh cite ttg angah..
tp nampaknya masa tak mengizinkan aku..
aku rase la kan..
angah nih kalo orang sebut name betul die.
sure orang akan tanya haslina who?
tp kalo sebut angah..semua org akan tau..
satu...pasal keoutspoken beliau...
aku kenal angah nih waktu ptd unggul..
tak sangka plak kitorg ni bloggers...
and kenal plak bloggers yang sama...
pastuh ditakdirkan plak satu sidang dgn die..
and satu platoon dgn die waktu kat modul tentera..
orang boleh kate ape pon ttg die..
tp aku respek betapa kuat dan tabahnya die...
die la antara orang yang begitu kuat kasi semangat kat aku..
nampak je saiz die cenggitu and ibu plak tuh..
tp die lebih energetic dr aku ok..
actually semua org lagi energetic dari aku..hehehe
angah nih kalo kita buat la contribution ke..
die la antara yang pemurah..
naluri ibu la katakan...
and aku baru tau rupenye angah kita ni dah peknen with the 2nd child..
congrats..
elok sangatla kesuburan tabahyouall clan ni..
syiqah bln 1,mimi bln 2,zana j bln 3, angah bln 4..
pandai korang..senang aku nak kumpul duit..
walaupon kenkadang kita rase kurang senang dgn kelantangan angah..
tp kami paham niat ko baik..cume disalahertikan dan tak kena tone dan tempat..heheh

Mrs Haslina,
HAPPY 29th BURPSDAY..
semoga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yang baik.
dimurahkan rezeki dan ditetapkan keimanan..
menjadi seorang anak,isteri,ibu yang baik...
it was a pleasure having u as friend angah..
do keep in touch ok

Posted by ♥ a i z a ♥ @ 9:53 PM [18]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Friday, October 13, 2006 @ 7:44 AM

assalamualaikum kengkawan...

seperti yang korang sedia maklum hari ni kita ada party berbuka puasa...muahahahaha.. (astaghfirullahalaziiimmm...).. so setelah dibincangkan dengan 'puan' (to be) moderator, inilah hasil menu yang akan diorder pada majlis petang ni..

1.nasi putih
2.ikan kerapu masak 3 rasa
3.sup sayur
4.ayam goreng lemon
5.telur bungkus
6.daging masak merah
7.sate (tgk pada kewangan)
8. air honey dew

so budget lebih kurang RM15++ tapi tak lebih doploh hengget... ni anggaran aku ngan aiza jer...
tapi takpe kan..apa la salahnya berbelanja lebih sedikit sebelum dapat bonus hari isnin nih.. hahah..

cara nak gi sana:

dari tempat lain
daripada highway..kuar kat kajang nye exit pastu terus ke Bandar Baru Bangi.... drpd tol tu korang akan jumpa 3 traffic light (kalau tak silap aa...) pastu korang akan nampak stesen Petronas baru kat sebelah kiri and korang masuk . pastu straight ke depan korang akan nampak restoran tu ke belah kanan korang...nama restoran tu, Village View Restaurant.


dari putrajaya
terus kuar ke arah bangi..pastu bila ader exit ke bangi susur ke kanan and naik atas. ada traffic light..amik kanan n terus je samapai nampak Petronas belah kiri and masuk kiri. terus dan akan nampak la restoran tu kat sebelah kanan..

so... jumpa di sanaaaaaaa!!!

daaaa...

Posted by oreo @ 7:44 AM [3]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Wednesday, October 11, 2006 @ 3:38 PM


Assalamualaikum ....

Salam Ramadhan kawan2 ku sekelian !!!
Pada yang berposa teruskannn .. pada yang xposa hentikannn tapi pada yg ada 'insuran' tu xpe..dibenarkannnn .. (ganti tau !!! )

Oklah sat tadik cik moderator kita mbak aiza call aku, biasanya nak tanya bila aku nak amik dia berlakon tapi dsebabkan bulan ni bulan 'off' so di mintak tulun sket ...so here we go ...


To our very own Datuk Yusof Haslam ..
saudaraku..sahabatku...Rezal bin Jaafar who turn 30 today. Diulang 30..sekali lagi...30...welcom to 30ist club
Rizal Jaafar, xtau aku mana dia dapat gelaran datuk yusof (org cakap muka dia lebey kurang sama), betoi ke idak ? Korang decide sendiri la ye..

Rizal mmg pada aku a surprising package. He's married, ada 2 anak tapi kapla mmg ngam. Boley join ngan sesape pun, walaupun xpenah sekalipun dok satu group ngan dia ni tapi as a married guy n johorean so byk gak la yg aku share ngan dia. Background datuk yusup kita ni mmg full of colour, sape sangka dulu dia ni rockers maut. Masa kawin rambut lagi panjang dari wife (kawin ngan ustazah plak tu !!) . penah keja kat obersee lamaaa..spi leh kumpul duit beli harta la.Apa harta tu tanya la kt dia sendiri ..The one and only dancers yang ketawa time bjoget zapin atas pentas ... mcm tu pun ada ka..

Honestly rizal mmg jenis org yang patut dibawak kawan( tapi yg pempuan jgn dibawak bilik plak..naya!!!!) baik, pemurah, caring, very helpfull, kelakar, gila2 n understanding.Finally the our rizal jaafar, SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN YANG KE-30.Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dilimpahi cahaya keredhaan, bahagia bersama keluarga, mjadi bapa yang terbaik dan sahabat yang sentiasa dikenang.

Amik la adiah ni ye .... :) !!!!!


Posted by ace @ 3:38 PM [17]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

@ 11:44 AM

hi kengkawans...

demi mengupdatekan info ini..
aku telah sanggup bergegas ke opis noor..
the only opis kat selangor yang still x block blogspot..
hidup JPBD Selangor...

so..the latest update..
Majlis Berbuka Pose TabahYouAll
Venue : Village View Bandar Baru Bangi
Time : Berbuka Pose
Date : 13 October 2006 (Friday)
Menu : Ala-Carte

this place is recommended by rahah,hasry & diana..
hasry kate arituh die gi dgn kengkawan die..
diorg bayar sorang cam RM10 je..
mungkin paling maximum Rm15..
but i need korang nye favour...
memandangkan kita ramai..
dalam 30 orang..
so by 4 petang ari Jumaat tuh dah kena hantar menu kat tempat tuh..
and dah kena bayar deposit dah time tuh..
so aku nak mintak tlg korang email/sms kat aku..
korang nak makan ape arituh...
so that senang aku nak orderkan ari jumaat tuh..

ttg map nak gi tempat tuh..
sila tanya en hasry...
and tak silap aku...
sesape yang tatau gi leh setkan tempat berkumpul..
then adala ketua rombongan yang bleh bawak korang ke situ..
and opss..sebelom terlupa..
tempat tuh ada surau..
tp galakkan kauw hawa bawak telekung memasing..

so far yang dah confirm dgn aku
1.Aida Bai
2.Angah
3.Eppy + Wife
5.Effi
6.Elfian
7.Farah
8.Harris
9.Fareez + Wife
11.Hasry
12.Pok Nik Husni
13.Ila
14.Rafiza
15.Izan
16.Jimmy + gepren
18.Mimi + Hubby
20.Rahah + Azam
22.Aiza + Fiance
24.Syiqah + Hubby
26.Wan Rosman
27.Nisa
28.Jeli
29.Ian
30.Noor

so sesape yang interested nak gi..
tolong sms aku secepat mungkin..
senang aku nak bgtau tmpt tuh..
so far aku dah booking utk 30 orang..

so kengkawans...
task korang ialah..
bgtau aku menu korang utk harituh..
and nak tau ape makanan yang best kat situ..
sila tanye en hasry kita di nombor 0192227072

till then

Posted by ♥ a i z a ♥ @ 11:44 AM [2]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Monday, October 09, 2006 @ 9:15 AM

aku menyampaikan pesanan aiza......

assalamualaikum & salam sejahtera..memandangkan opis aku dah block blogspot and strimix kat umah aku dipotong buat sementara..so im using this as a tool to spread the news...nanti akan aku publish jugak dalam blog..as korang yang rajin baca blog tau..arituh aku ade buat survey tanya pendapat korang..the date and the venue nak buat bukak pose sesame..and from the feedback ramai yang setuju dgn tarikh 13Oktober 2006 (Jumaat) meaning selepas kerja..and memandangkan ramai rakan2 kita yg bertugas katputrajaya..kami2 yang diluar putrajaya nih sanggupla berkorbanutk pergi ke sana..so setakat nih yang mencadangkan tmpt adalah..

1.d'village view - bandar baru bangi - (rahah)
2.rimba classic - bandar baru bangi - (hasry)
3.the coast - alamanda putrajaya - (hasry)
4.restoran putri bongsu - bangi ss15 - (hasry)

and kalo sesape ada cadangan lagi..sila kasikfeedback..and harap korang semua dapat datang la...specially to ibu/bapa tabahyouall jr (Fareez, Hasan,Shahriman & Noor) adalah DIWAJIBKAN hadir untukmenerima hadiah.. kalo tak kitorg jual balik hadiah2tuh..heheheheheheh..atas arahan aku dan rahah yangdeduanya opisnya block blogspot..suk selangor and kpkt yang bunguks..
and aku rase tmpt2 ni ada sedia tmpt solat atau dekatdgn surau/masjid..so tataula korang nak buka dulu ke solat dulu..aku prefer solat dulu..so time makan and togetherlame...but terpulang ahh...so harap korang dapat kasik feedback korang dgncepat..so that kitorg boleh booking and buat apa2 yangpatut..silalah email aku atau rahah (rahah@kpkt.gov.my) atau sms kitorg 0193800288 (aiza) / 0196688595 (rahah) atau leave ur comment kat blog..okie...

regards,
Aiza Khalid

Posted by Noor Asdiana @ 9:15 AM [1]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Wednesday, October 04, 2006 @ 4:15 PM

seeuuwiittt!!
hello all..
sesambil tgh takda mood buat kerja ni meh aku update2 kan pics-pics.. pics-pics aku la tapi..

sukan kerja raya 2006.. sukan ni ala2 mini sukma.. buat tiap dua tahun.. ada 30 contingents from kkr, llm n concessionaires ie plus, kesas, litrak, grandsaga, linkedua etc.. and tahun ni jkr kedah n litrak jadi tuan rumah.. kitorg berkampung kat alor setar n uum for a week..kkr stayed in university inn, uum and since me being the urusetia induk, hof coz la i arrange jadi roomate dgn faiza.. faiza lak wakil kementerian main netball katanya..


talk to the hand...

fiza n faiza

plus expressway sponsor ayor

the contingent

tunggu punya tunggu.. faiza tak main ke? "nan ado katanya"

all rightyy... till next time yeaa...


Posted by masmera @ 4:15 PM [16]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sunday, October 01, 2006 @ 1:10 PM

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Frenz..

this is a very important announcement..
so hope that korang leh kasik kerjasama ok..

memandangkan kita skrg di dalam bulan yang mulia..
and waktu ni la orang berkejar gi bukak pose sana sini..
and atas permintaan few sahabat yang suruh aku organize bende nih...
so disini i need ur opinion and help in making few decision..
akan diadakan satu majlis berbuka pose tabahyouall clan..
yang tak berpose pon boleh join skali (including u too ian)

so nih antara cadangan aku
1.DATE
13 (jumaat), 14 (sabtu), 15(ahad) oktober 06

2.TEMPAT
open to any suggestion..aku takde idea..
tp make sure yang senang kita semua nak gi...


3.TIME
a)samada nak berbuka sekalik or..
b)kita solat dulu..then dlm kul 8-830 baru kumpul..


so please please please my dear friend..
leave ur comment..
and tulis la time bile korang leh datang..
okie..tengkiu..

Selamat Berpuasa All

Posted by ♥ a i z a ♥ @ 1:10 PM [21]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥