Wednesday, June 13, 2007 @ 5:04 PM


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum w.b.r dan salam sejahtera
Dengan segala hormatnya, saya menjemput saudara saudari sekalian bagi menghadiri Majlis Perkahwinan di antara saya :

Rahah binti Ismail
dengan
Khairul Azam bin Saroni

Insyallah, yang akan diadakan pada ;
30 Jun 2007 (Sabtu)

bertempat di ;
No. 19, Taman Bunga Mawar,
Jalan Abdul Rahman,
84000 Muar, Johor

Jamuan makan :
12 tengahari - 4 petang

Bersanding :
1.45 petang


Semoga dengan kehadiran saudara saudari sekalian akan memeriahkan majlis tersebut.
Minta maaf banyak2 kepada sesiapa yang tidak dapat kad yek

Sekian, terima kasih.
-rahah&azam-

Posted by Rahah Ismail @ 5:04 PM [4]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tuesday, June 05, 2007 @ 8:03 AM

Assalamualaikum kengkawan,

Lama dah kita tak ber 'blog' kan? Apa2 pun tahniah kat korang yang dah start bertugas M44(KUP). Macam aku still kena pool lagi kat UPEN Suk Selangor nih... kesian kat aku... hehehehe

Aku nak tanya, ada sapa2 tak yang kena pegi kursus kat INTAN next week? aku kena kursus Pengurusan Dasar Sektor Awam dari 12 - 14 Jun 2007. Tak tau la, rasanya ramai yang dah pegi, tapi mana la taukan ada yang tertinggal macam aku nih..dah nak naik 44 tp baru gi kursus untuk 41 lagi...

Apa2 pun, good luck for PTK's candidates!!! (termasuklah aku... aku lom study lagi nih!)

Adios amigos!

Posted by oreo @ 8:03 AM [0]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥