Wednesday, February 28, 2007 @ 2:09 AM

Halooo frenz..

dont know why tahun 2007 ni adalah tahun yang paling malas nak mengupdate..
anyway semalas2 aku..
still juga nak inform korang dengan berita gembira.

our friend Pn Mimi Ilyana telah selamat melahirkan seorang baby girl..
yang dinamakan Riyan Nur Dafinah pada 22 Feb 2007..
pada pukul 1023 pg di hospital putrajaya..
baby girl ni dilahirkan seberat 2.9kg..
congrats mimi dan meon diatas pertambahan ahli keluarga..
jangan lupe post gambar baby tau nanti...

nampaknya tahun nih baby girl je..hehehehe..

p/s:tolongla beri aku kerajinan utk post belated and future birthday shout out

Labels: ,


Posted by ♥ a i z a ♥ @ 2:09 AM [3]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tuesday, February 27, 2007 @ 4:26 PM


Hi friends.. introducing my baby aniq :) aku dah start kerja semalam selepas 2 bulan bercuti... belum sempat nak baca semua entry dlm blog nih but will try to do so soon.
daa..

Labels:


Posted by cqa @ 4:26 PM [4]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Monday, February 26, 2007 @ 11:41 AM


Hello Guys!
Just wanna share my 'Japan's photos..'ahaks, jgn jeles ek?Actually i was there for 3 weeks2 attend tourism course..(ng Yunus KPKT)best gak lar dpt pegi all the tourist attractions in Japan..Nara, Kobe, Kyoto, Osaka, n Tokyo..yg paling best dpt naik shinkansen (bullet train)..perghh laju giler beb..so ni some of the photos..





















Posted by dhani_ahmad @ 11:41 AM [7]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Friday, February 23, 2007 @ 6:17 PM

Aisey....senyap jek blog nih...

Kebelakangan ni sibuk giler, jadi tak dapat nak post cepat gambar2 nih...so sori for the delay... for those yg tak dapat datang kenduri sahabat kita En. Heizrul and Pn Aida, nie ada a few pics untuk tatapan korang..

Aiii...takkan malu-malu lagi kot

Antara tetamu yang hadir

Pengantin lelaki menerima ucapan tahniah dari rakan-rakan

Labels:


Posted by Akira @ 6:17 PM [4]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Friday, February 16, 2007 @ 12:35 PM

hello friends...

juz nak bgtau..
this blog dah diconvert ke the new version..
so waktu korang login nanti maybe die akan minta korang tukar ke google login..
so juz follow the instruction ok..
sorry for any inconvenience..

btw...
as some of u know..
me and my sister dah start dengan one project...
project cupcakes, wedding hantaran, cookies..
tgh gile babs obsess dgn buat cupcakes nih..
i even got my second customer from our clan..
cik rafiza kita...hehehehehe..
so kat bawah nih is some of the cupcakes yang kitorg dah buat...
maybe tak secantek mane..
but we're still new..still in learning process..
but not to worry..we're a fast learner..for sure..
from time to time we'll update our project at
sosweetpliz.blogspot.com

*click for a better/larger view*




kalo teringin nak order and nak tau lebih lanjut..
u know how to reach me..
tataaaaaaaaaaaaaaaa..

HAPPY CHINESE NEW YEAR!!!!
and
HAPPY HOLIDAYS

Labels: ,


Posted by ♥ a i z a ♥ @ 12:35 PM [3]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tuesday, February 13, 2007 @ 8:49 AM





askum kengkwn..

ni gmbr2 bertunang aku.

Posted by Rahah Ismail @ 8:49 AM [16]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Monday, February 12, 2007 @ 9:04 PM

hi guys/girls...

alahai senyap la pulok blog kita nih skrg..
wanted to do a birthday shout out but i left the list inside my organiser yang kini berada dgn bestnya dibilik siti noorliza dulu ado klang tetapi skrg no more..
but insya Allah i'll do it by the end of this week...
sorry okies january & february big babies...

BUNDLE OF JOY
after dpa and through out the year of 2006..
we're fortunate to have our male tabahyouall jr(s)..
started with
1.Hasif Naufal (anak ustaz hasan)
2.Ilhan Dhani (anak fareez playboy)
3.Luqman Hakim (anak my buddy shahriman)
4.Muhammad Emir Hakimi (anak mama noor)
5.Hariz Danial (anak azrina kbs)
6.Ahmad Mirza (anak matori raja tidor)
7.Muhammad Aris Abqary (anak Fairul ADO Melaka)
8.Danish Muqri (anak rais the Pronstar Director)
9.still unknown (anak abg sama-sama)
10.Muhammad Aniq Kamal (anak mama syiqoh)

tambah lagi 2 dapatla satu team bola..

and this year pulak so far terbalik plak
started with our little princess..
Siti Aisyah (anak our very own nizam akhir)
was born on 19th Jan 2007 (correct me if im wrong)
seberat 3.5 kg

and today...
akak Zana J kita pon selamat melahirkan baby girl..
bernama Yasmin seberat 2.6 kg..
nampaknye si Zana J ni memintas si mimi yang dengar cite skrg ni dah sarat and menunggu hari je..

in the future cant wait for
1.anak mimi
2.anak Davina (teringin nak tgk mak buyong ni)
3.anak Eppy Khayalan kita (dengar cite baby boy)
4.anak Hasry Balak Hellest
5.anak Nisa OA dgn Jeli Jerkuzi

tataula kalo this year plak semuanya girls la kan..
boleh la dipasangkan dgn tabahyouall jr tahun lepas..

C.I.N.T.A
and this year pula kita dikejutkan dgn ikatan perkahwinan
Si Heizrul aka AG yang perasan dirinya metrosexual dgn Aida Baizura..
apeni AG bulan madu time ptd road map..ish ish ish..
and if im not mistaken si kecik poknik husni and alia dash (dah lansung pon kan)
and insya Allah bulan MAC ni..wedding of the year..
jeng jeng jeng jeng...bride-to-be nak announce sendiri

and tahniah di atas ikatan pertunangan
tun lahah dgn ado daerah ku en khairul azam..
itupun aku biarkan tuan punya utk announce sendiri bila..
tun lahah..gambarnya dong...mari dikongsi bersama..

so..if ada apa2 boleh dikongsi bersama..
takyah korang nak sms kat aku..
if korang boleh postkan entry sendiri lagi bagus dong..

till then..
congrats to all

Posted by ♥ a i z a ♥ @ 9:04 PM [6]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sunday, February 04, 2007 @ 10:29 PM

AG n Aida...congratz
Rahah n tunangan...congratz

Sesape yg nak tengok gambo AG-Aida kawin semalam...feel free go to my blog...

http://effizaazwani.blogspot.com

Posted by LavenderGal08 @ 10:29 PM [1]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥