Wednesday, March 28, 2007 @ 4:38 PM








malu-malu kuda katanya.. *matila igallop

hi hiii!!
this is rafiza using aiza's account... susah nauu laaa nak buat posting kat tabahyouall ni haa.. tpaksa pinjam username aiza.. thanks aiza!
anyywaaayyy.. lalalalaaaa its THAT TIME OF THE YEAARRR sseeeuuuwwiittt!!! yeeehaaa!!!
our diva-punggung had asked me to post an invitation to alllll of yewww to her wedding yg melertss katanya...

dia tak dapat nak buat posting sendirwi sbb sibuk sangat.. sibuk nak katam tengok "video" katanya... nak blajar dari video pasal apa tatauu?? *matila bermulanya isu minyak belacak..

ok lahh... kawan2.. jemput2lah semua ke majlis perkahwinan farah afidah n nasrul haris yeaa...
and pidahhh... congratulationsss....lepas nii tak sabar lak nak tengok little2 nash n little2 farahafidah memenuhi tabahyouall jr like every nine months! omg! hehahhaha...

Posted by ♥ a i z a ♥ @ 4:38 PM [5]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tuesday, March 20, 2007 @ 12:42 PM

Haloo tabahyouall clan..

aku tau blog ni khas utk kita..
tapi aku nak guna gak utk promote..
utk promote sepupuku Aizat yang kini berada di dalam Akademi Fantasia 5..
please u all..
tlg war-warkan kat sesape korang kenal utk AFUNDI AIZAT..
eventho die tak seslim or sehensem si dafi tuh..
eventho he is big BUT HIS TALENT IS MUCH BIGGER..
so AFUNDI AIZAT ke 32999 atau 13735 02



jangan lupe u ols..
AFUNDI AIZAT !!!

Labels:


Posted by ♥ a i z a ♥ @ 12:42 PM [4]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Wednesday, March 14, 2007 @ 1:44 PM

lama jugak aku tak memblog kat sini pasal lebih concentrate pada blog sendiri.... tak de la cerita apa... saja nak type type.... korang jangan lak terkejut bila ada salah sorang kawan kita akan melangkah terus 52 tanpa melalui 44 dan 48... ya Allah aku terkejut jugak la... kan Masrizal kan... kira hebat giler la kawan kita ni... setakat KPPA tu dia dah tengok semua jenis tilam dan katil serta perabot yang digunakan... ish ish... siap tolong angkat lagi tu... dah la PTK pun dah settle pas tu siap kena ajak minum ngan KPPA ni.... hebat siut.... tak caya tanya Masrizal...
cerita tentang PTK plak... ish runsing aku... dah la Kewangan langsung tak masuk... ada la satu tentang pemungut... tak de kaitan dengan kerja aku lak tu.... kawan kawan yang lain siap ada study group ni.... psiko lak rasanya..... tapi entah la.... rasa macam kena register balik ni...... sesapa yang belum amik nanti kita jumpa di sana la ye....

Posted by .a.k.u.b.u.d.a.k.h.i.t.a.m. @ 1:44 PM [6]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

@ 12:44 PM

Wooshhh...lame nyer kesunyian ini blog huh...

Hmm....aku ada projek baru dan hobby baru gak sakng nih...jadi author mengenai dunia kereta dan juga dunia hand-phones & PDA!!


Komen skek blog aku ni dan klik di sini ya !! ----> nikhusni.com/cars

dan juga blog pasal hand phones/ dunia komunikasi -----> nikhusni.com/cell-phones

Tima kasihh.....

Posted by nikhusni @ 12:44 PM [6]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥