Tuesday, January 30, 2007 @ 10:03 PM

hi frenz..

sorry for abandoning this baby of mine for quite sometimes..
modem adsl ku dipanah petir..AGAIN.
and as u all know opisku block blogspot..
so sorry to those celebrating their birthday this january..
bukannya terlupe..seriously could not find the time to post it..
but i'll definitely post a birthday shout out later..insya Allah..
banyak announcement sebenarnya utk dibuat...
even finally we got ourself a female tabahyouall jr..
anak siapa...jeng jeng jeng..
will post about it later..with the pixies..itupun if the father allow me to..
a good start for year 2007 kan..
as for me..2007 has not been too good to me...
but later manelah taukan..pelangi itu akan timbul jua..insya Allah..
if im not mistaken we got 2 weddings coming in february..
and one big wedding in the month of march...
sape punye ehh..jeng jeng jeng.. im letting the bride-to-be utk bgtau sendiri..

okiela semua..
till then..
cherios

Posted by ♥ a i z a ♥ @ 10:03 PM [0]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tuesday, January 23, 2007 @ 1:12 PM



assalamualaikum dan salam sejahtera...
cuma menyampaikan pesanan org je ni... aidabai menjemput kalian semua... ke majlis perkahwinan beliau dgn 'LELAKI PILIHAN'nya...
(dijamin pilihan bijak)... pada 04.02.2007 bertempat di dewan AU2, keramat, dr jam 12.00pm - 4.00pm... untuk maklumat lanjut... boleh lah rujuk pd kad jemputan yg disertakan ni... terima kasih : ).

Posted by ag ali @ 1:12 PM [22]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Monday, January 22, 2007 @ 5:05 PM

Wah Wah Wah ......skang nih TabahYouAll is worth $1,129.08. So lebey kurang RM 4000.00...banyak tuh...baru jer setahun dah tinggi dah harga...kalo jadi anak dara nanti ...perghh....hantaran mahal punya laa....

So .... Everybody in x-C Have nurtured her with love and caring till what she is right now (tabahyouall).

Mungkin kalo 10 tahun lagi harga dia melambung RM 100,000....Who Knows..





My blog is worth $1,129.08.
How much is your blog worth?




Aku Sesajer check jumpa satu tempat untuk evaluate harga blog nih...tup tup...TabahYouAll skang nilai dier +/- RM4000.00.

Well guys...bender nih tak la accurate...tapi utk suka-suka boleh la.

Sesaper ada blog bole try evaluate kat sini

Cayanggggg TabahYouAll...


Posted by nikhusni @ 5:05 PM [8]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Friday, January 05, 2007 @ 8:08 AM

Assalamualaikum .............................................
salam tahun baru sahabat2 ku.
Last 2/3 days aku ada dpt msg dr seorg sahabat kita nun jauh di sabah.
ayat nyer lebey kurang mcm ni "Wife telah selamat melahirkan anak lelaki pd 31.12.06"
So sbg seorg spy kena la dptkan maklumat tambahan ...
yaaaa... (sila baca ikut melodi lagi freedom ye..lagu sama-sama) ..."abg sama2 menjejak mimpi... sama2 mencari dan menanti .. sama2...samaaaaaaasuuuuudinnnnn laweeeeee" telah selamat menerima kelahiran cahayamata yang ketiga pada 31.12.06 jam 4-5 ptg.Baby boy seberat +- 3kg kot .... so abg sama dh ada 2 anak lelaki n sorg pempuan...TAHNIAH buat abg sama...
Lepas DPA trus "shoot" yek ...xbg chance langsung !!!!! hehehehe
Kiranya tahun 2006 mmg tahun tabahyoualljr boy ... n baby abg sama ni sbg penutup tirai.
So mana2 yg makan "melotop" taun dpn harap2 dapat baby girl ..br le matchkan ...

Dikesempatan ini, abg sama ckp kt aku ... "boleh ko bg idea apa nama anak aku bah...penih sudah ku pikirrr" ... jd kwn2 kalo ada idea leh la reply..mana la tau abg sama berkenan ngan nama tu....ada hadiah misteri, n disebabkan misteri abg sama xmau bg tau..heheheh...
yg ni aku create sendiri ..jgn marah ..

Oklah suma...till next time..adios amigos !!!!

Posted by ace @ 8:08 AM [17]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Monday, January 01, 2007 @ 6:45 PM

selamat tahun baru frens...

i myself not really the type yg sambut new year..for me it is just another date that will make me a year older and supposed to be a year wiser...whatever...what more this year, sebab we muslims celebrate aidiladha..lagi la tak terasa new year...ingat new year sebab ingat birthday husna je...

anyhow frens, it has been quite a year for me, especially the last month of december...very hectic...i wasn't around for the whole month...didn't even have the time to read the birthday wishes yg cik moderator and friends wishes me in this blog. though my birthday has passed nearly a month ago, i'd like to say thank you for you guys who wished me happy birthday...and now u guys know that i LOVE tomato ketchup...actually i do eat spicy food...just that i don't like chilli sauce. so next time kita ramai-ramai keluar makan, jangan lupa amik kan aku tomato ketchup. farah...tomato ketchup yg nko bagi kat aku tu hilang tau masa kita dok sebok pindah-pindah masa kat dpa...sedih betul aku...

and coming this wednesday, i'll be back at ofis tercinta...back in putrajaya...so see you guys then...

and again its me myself and i
bukooch the walking contradiction

Posted by bukooch @ 6:45 PM [11]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥