Friday, April 18, 2008 @ 2:43 PM

Aku pun kena la letak gambar anak-anak aku kan... mana boleh kalah muahahahaha.. Anak bujang aku Muhammad Mifdzal Arief sudah 4 tahun dan anak dara aku Adneen Humaira minggu depan akan berumur 1 tahun. Next baby? ermmmm tahun depan buleh buat proposal, kalu lulus boleh proceed kertas kerja la ekekekeke. Ni dah dapat sepasang aku bersyukur yang amat la... cuma saiz aku jek yang tak best huhuhuhu
As for now... anak dara aku tak pandai lagi berjalan. Dan yang paling best aku jimat RM300 sebulan sebab dia ni cuma menyusu badan saje. (Pesanan penaja bagi tabahyouall mamas -panduan-jimat-belanja)
Agak2 bila nak buat reunion untuk tabahyouall juniors berkenal kenalan. Mana tau dari kawen sesidang /sebatch boleh jadi besan sesidang/ sebatch plak kan....

Bila la anak dara aku ni nak berambut ek... abangnya dulu lebat ya amatttttt



Ini budak kalo jumpa ini barang harus ibunya bengkrap!


Muka yang amat la fotostat. Senang nak anto balik umah kalu terjumpa tengah jalan kan..

Anyway.. welcome to the realm of parenthood to those yang baru menimang cahayamata pertama. Yang nak menimang cahayamata kedua dan seterusnya well.... do what you do best...


Posted by Angah @ 2:43 PM [1]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Thursday, April 17, 2008 @ 5:59 PM







WAN ALESYA RAIHANAH BINTI WAN ABDUL HADI


salam kengkawan. mesti korang konpuse gmbr baby sape lak nih, ek.
wah, sungguh meriah tahun 2008 ini dgn kelahiran tabahyouall jr.
before i continue my post, i would like to welkam nik arshad sulaiman bin nik husni & emi wardhiah binti ahmad salwadi to tabahyouall club.
utk pengetahuan kengkwn gaks, azam lelaki baik pun telah menyambut kelahiran babynya pada awal tahun ini.

dgr2 citer zana J pun sdg tunggu hr jek nk melahirkan her 2nd baby.
and bersama2 zana J for 2nd baby ialah mama c-Qa.
dgr2 lagi, ade sorg lg geng tabah youall yg tgh morning sickness.
ala, yg br kawin dgn satu batch kite tuh...jeng, jeng, jeng...hehehe.
wow, sungguh2 la meriah. pressure la anak2 kite bile nk upsr ke, pmr ke, spm ke, hehe.

and the latest, welkam wan alesya raihanah binti wan abdul hadi.
mintak mahap byk2 pada papa & mama alesya coz aku lmbt post gmbr baby korang dlm tabahyouall wpun hadi dh lame kasik gmbr2 alesya pd aku.
susah sikit coz kpkt dh block mcm2 website.

so, gmbr2 ini adalah wan alesya binti wan abdul hadi yang telah selamat dilahirkan pada 19 MAC 2008 di Hospital Serdang dgn berat 4.17 kg.
congrats to the very proud parents, hadi & azila.
semoga alesya menjadi anak yang solehah, amin.

Posted by Rahah Ismail @ 5:59 PM [4]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Saturday, April 12, 2008 @ 10:00 AM


Assalamualaikum,
Dear uncles and aunties tabahyouall

Introducing Emi Wardhiah binti Ahmad Salwadi.
Born on 8th April 2008.

Ketika masih di wad..


Labels:


Posted by X-weatherman @ 10:00 AM [5]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Friday, April 04, 2008 @ 6:03 PM

Assalamualaikum,
Dear Colleagues,

Introducing "Nik Arshad Sulaiman Bin Nik Mohamed Husni" to Uncle and Auntie of Tabahyouall...Born on 30 March 2008.

Gambar last tuh mukaku yang tension tak tido dua malam tunggu kelahiran...Ibunya ceria sahaja kerna dapat melahirkan baby dalam keadaan yang elok-elok sahaja...Alhamdulillah..

p.s: Tahun ni musim orang beranak, Tabahyouall diisi dengan muka-muka baru sahajer...hehehe

Salam...





Posted by nikhusni @ 6:03 PM [2]comment(s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥